Publicat la: 03.10.2019. 18:21 / 618 views

NOU SEMAFOR CU BUTON, PE SPIRU HARET. SE VA SINCRONIZA CU CEL DIN FAŢA ŞCOLII 15

Un nou semafor cu buton urmează să fie pus în funcţiune pe bulevardul Spiru Haret. De această dată, s-a luat decizia resistematizării în zona Colegiului Naţional Pedagogic.

semafor pedagogic 2Decizia desfiinţării trecerii de pietoni din faţa Colegiului Naţional Pedagogic Spiru Haret a fost luată în urma unei analize a comisiei de siguranţă rutieră din cadrul Primăriei.

La o distanţă de nici 30 de metri, înspre bulevardul Bălcescu, a fost trasată o nouă „zebră” şi au fost montate semafoare cu buton.

Astfel de soluţii vor fi adoptate în continuare în municipiul Buzău, în zonele în care traficul este foarte intens. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!