Publicat la: 26.03.2019. 19:15 / 564 views

NOU PROIECT ACCESAT DE CONSILIUL JUDEŢEAN. BENEFICIARI SUNT COPIII CU DIZABILITĂŢI

„Casă nouă în drumul spre acasă” este numele proiectului semnat astăzi, în valoare de 1 milion de euro, prin care D.G.A.S.P.C. Buzău va construi două case duplex tip familial, cu o capacitate de 48 de copii, şi va înfiinţa un Centru de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi, cu o capacitate de 90 de beneficiari.

proiect casa copiiObiectivul proiectului semnat astăzi este îmbunătăţirea calităţii infrastructurii serviciilor sociale oferite de către D.G.A.S.P.C. Buzău, prin închiderea centrului clasic de plasament „Centru rezidenţial pentru copilul cu handicap nr. 9”.

Cu banii alocaţi prin proiectul semnat astăzi se vor construi două case duplex tip familial, cu o capacitate de 48 de copii, şi va înfiinţa un Centru de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi, cu o capacitate de 90 de beneficiari.

Şi astăzi, reprezentanţii Consiliului Judeţean şi cei ai DGASPC au primit felicitări pentru implicare.

În ultimii ani, echipa de proiecte din cadrul Consiliului Judeţean a reuşit să acceseze şi să aducă la Buzău sume importante de bani ce au fost investiţi în diferite obiective. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!