Publicat la: 18.07.2017. 18:27 / 1.052 views

NOTE DE 1 LA TITULARIZARE. DOAR 266 DE DASCĂLI AU OBŢINUT CALIFICATIVE PESTE 5

Primele rezultate ale examenului de titularizare au fost afişate astăzi, la sediul Inspectoratului Şcolar. La Buzău, doar 266 de cadre didactice au reuşit să obţină calificative peste cinci, nota ce nu le asigură un post de titular în învăţământ. Repartizările vor începe pe 26 iulie.

titularizare 1La Buzău, s-au înregistrat rezultate modeste, doar 266 de dascăli reuşind un calificativ peste 5. Dintre aceştia, doar cei cu note peste şapte sunt siguri de un post de titular în învăţămînt. La polul opus, au fost înregistrate câteva medii între 1 şi 1.99.

Pe parcursul examenului de titularizare au fost înregistrate şi două tentative de fraudă. Unui dascăl i-a sunat telefonul în timpul sesiunii de examen, în timp ce altă teză a fost anulată.

În urma rezultatelor modeste de la Titularizare, 700 de posturi din învăţămînt vor deveni vacante. Unele dintre ele vor putea fi ocupate de dascălii care au obţinut medii între 5 şi 7, la titularizare, dar doar pe o perioadă determinată. Catedrele de Matematică, Biologie şi Educaţia Muzicală Specializată creează cele mai mari probleme şefilor din învăţământul buzoian.

Repartizarea pe posturi a dascălilor care au obţinut note peste 7 la titularizare se va face în şedinţă publică, pe 26 iulie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!