Publicat la: 26.11.2018. 18:58 / 721 views

NOROC, DE ANUL NOU! SUTE DE ŞAMPANII VOR FI ÎMPĂRŢITE DE REVELION

Sărbătorile de iarnă se află, alături de aniversarea Centenarului Marii Uniri, în atenţia Municipalităţii, care se pregăteşte intens pentru luna decembrie. Buzoienii vor avea parte de spectacole diverse la Târgul de Crăciun, pe scena căruia vor evolua atât artişti buzoieni, cât şi unele dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul naţional. În noaptea de Revelion vor fi distribuite buzoienilor de pe platoul Dacia mai multe sute de sticle de şampanie.      

revelion 2018 siteÎn şedinţa CLM de la sfârşitul săptămânii trecute au fost aprobate şi fondurile pentru organizarea Sărbătorilor de Iarnă.

Noaptea dintre ani va fi evenimentul central, când, sute de buzoieni îşi vor da întâlnire pe platoul din faţa Palatului Comunal pentru a sărbători împreună intrarea în noul an.

Deoarece contractele cu cei care vor urca pe scena din Târgul de Crăciun nu au fost încă semnate, numele artiştilor care vor veni la Buzău rămân încă nedezvăluite.

Cert este că, în noaptea dintre ani, Primarul Constantin Toma se va afla în mijlocul buzoienilor şi va număra împreună cu ei ultimele secunde ale anului 2018.

La fiecare sfârşit de decembrie, mii buzoieni de toate vârstele se întâlnesc pe platoul Dacia pentru a sărbători împreună trecerea în noul an. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!