Publicat la: 30.10.2019. 19:49 / 586 views

NOILE CORNURI, FĂRĂ SESIZĂRI. SCHIMBAREA PRODUCĂTORULUI, SOLUŢIE BUNĂ PENTRU MOMENT

De la schimbarea producătorului cornurilor pentru elevii din școlile buzoiene, calitatea și distribuția produselor par a fi fără probleme. Directorii nu au mai sesizat sincope grave, așa cum s-a întâmplat în cazul producătorului clujean, care a furnizat inclusiv cornuri mucegăite. Autoritățile sunt însă cu ochii și pe noii distribuitori.

corn 2 corn 1

După ce societatea Logistic Pop Art Media SRL din Turda s-a retras din județul Buzău, autoritățile au verificat, prin sondaj, modul în care se achită de sarcină noii producători. Nu au mai fost semnalate probleme.

Fără excepție, noile cornuri au trecută pe ambalaje data expirării, iar distribuția se face la timp, spun directorii care s-au confruntat cu grave abateri în perioada în care de aceste produse se ocupa firma din Cluj.

În primele săptămâni de distribuție a cornului, directorul de la Școala nr. 11 a refuzat mai multe loturi de produse neconforme și a dat tonul sesizărilor din partea șefilor unităților de învățământ. 

În a doua săptămână de la începerea anului școlar, Campus TV a inițiat o campanie în baza numeroaselor probleme semnalate în legătură cu calitatea și distribuția cornurilor. Autoritățile s-au autosesizat și au efectuat mai multe controale în școli. La finalul verificărilor, firma producătoare din Turda, județul Cluj, a decis să se retragă din afacere. Cu acordul Consiliului Județean, responsabilitatea a fost preluată de o societate din Galați, în colaborare cu un partener din Ploiești. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!