Publicat la: 10.08.2018. 18:16 / 906 views

NOI PLATFORME ÎNGROPATE. AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE ÎN DOROBANŢI 2

groapa platforme 1Şapte platforme de gunoi îngropate vor fi amenajate în cartierul Dorobanţi 2, unde Urbis a început deja să sape fosele în care acestea vor fi instalate.

Alte 6 astfel de platforme se vor adăuga celor din Dorobanţi 2, ajungându-se la un total de 13 rampe moderne, prevăzute în bugetul de investiţii al Municipalităţii pe 2018.

Cea de-a 13-a platformă va fi instalată la blocurile de pe strada Caraiman, în spatele Muzeului Judeţean, unde zona a devenit insalubră.

Lucrările vor fi efectuate odată cu amenajarea parcării de reşedinţă.

Pentru anul viitor este prevăzut să fie inclusă în bugetul de investiţii amenajarea platformelor de gunoi îngropate în toate cartierele, până când toate rampele din municipiu vor fi modernizate.

Recenta modificare a Legii Salubrizării impune noi standarde privind colectarea selectivă a deşeurilor menajere.

Prin instalarea rampelor de gunoi îngropate, Municipalitatea îşi va îndeplini în mare măsură sarcina de a contribui la reducerea cantităţilor de gunoi menajer depozitat la groapa de gunoi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!