Noi lucrări în Centru. Se repară trotuarele

Noi lucrări în Centru. Se repară trotuarele

Trotuare în reabilitare pe strada Ostrovului. Se lucrează pe ambele laturi și se circulă în condiții de șantier.Muncitorii dau  zor să închidă lucrarea în primele zile de săptămâna viitoare.

Din nou este vânzolelală în Centrul Buzăului și circulația este dată peste cap.

Toți participanții la trafic, indiferent dacă sunt conducători auto, bicicliști ori pietoni, se descurcă cu mare greutate prin zona șantierului iar cozile de mașini sunt infernale.

Se lucrează la trotuarele de pe ambele laturi ale străzii Ostrovului și o parte din carosabil a fost scos din circuit, fiind ocupat cu utilaje.

Mormanele de dale mai ocupă și ele spațiu atât pe carosabil cât și în parcare așa că fericirea celor care trec prin zonă este deplină.

Noroc că lucrările nu se vor întinde pentru prea mult timp și totul va reveni la aglomerația și cozile ceva mai mici de dinainte.

Drumarii de la Urbis susțin că luni lucrarea ar putea fi încheiată, după care se vor muta în strada Heliade Rădulescu.

3 Comentarii la: “Noi lucrări în Centru. Se repară trotuarele

  1. În cartierul Broșteni sunt străzi cu trotuare care nu au fost reabilitate. Nu au fost reasfaltate. În schimb, s-au trasat marcaje pentru parcarea de reședință cu plată deși asfaltatul este deteriorat. Exemplu: Aleea Magnoliei.

  2. Bine că se repară trotuarele reparate… Independenței Patriei…. cele dintre blocuri din toate cartierele sunt în fundul curții… nu contează…

  3. Reporterul “ oversized” este părtinitor! Insinuează! Așa are ordin ! Ar trebui să manifeste reținerea demnă de un adevărat gazetar! Dar probabil ca o plimbare cu bicicleta i-ar face bine la sănătate!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și