Noi imagini de pe tronsonul Buzău – Focșani al A7. Se lucrează intens la drumul care leagă DN2 de autostradă

Noi imagini de pe tronsonul Buzău – Focșani al A7. Se lucrează intens la drumul care leagă DN2 de autostradă

Nu mai este o noutate că lucrările pe Autostrada A7 merg într-un ritm alert, mai ales pe tronsonul Buzău – Focșani. Imaginile suprinse recent cu o dronă arată cât avansate sunt lucrările la drumul ce va face legătura dintre autostradă și DN2 E85, punctul Gura Câlnău.

Pe această porțiune de drum, este o adevărată  mobilizare de forțe, cu zeci de utilaje și sute de muncitori în șantier, fapt care arată  implicarea exemplară a angajațilori firmei UMB.

De altfel, patronii firmelor de construcții buzoiene acuză că, în ultimele luni, foarte mulți muncitori au părăsit societățile pe care le administrează și s-au angajat, pe salarii mai mari, la societatea  omului de afaceri Dorinel Umbrărescu sau la cele două firme turcești care lucrează pe lotul Pietroasele – Buzău.  

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, precum și cei din conducerea C.N.A.I.R. sunt încrezători că, până la finele anului 2024, se va circula pe tronsonul de autostradă dintre orașele Buzău și Focșani. La finalul anului viitor, se dorește finalizarea drumului de mare viteză între Ploiești și Pașcani, pe o lungime de circa 330 de kilometri.

Un comentariu la: “Noi imagini de pe tronsonul Buzău – Focșani al A7. Se lucrează intens la drumul care leagă DN2 de autostradă

  1. Ce acuză „marii patroni” buzoieni? Că nu mai vor oamenii să lucreze pe salarii mizere? Că vor să o ducă și angajații mai bine?
    Să dea salarii decente și nu mai pleacă oamenii!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și