Publicat la: 06.12.2018. 19:29 / 995 views

NOI CETĂŢENI DE ONOARE AI JUDEŢULUI. EI SUNT ILIE NĂSTASE ŞI VALERIU ARGĂSEALĂ

Judeţul Buzău are, începând de astăzi, doi noi cetăţeni de onoare. Este vorba despre fostul tenismen Ilie Năstase şi de preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală. Conferirea titlurilor a avut loc astăzi, în cadrul unei ceremonii solemne.

argaseala 1 nastase 1

Ziua de astăzi a fost una plină de emoţie la Consiliul Judeţean. Preşedintele Petre Emanoil Neagu a conferit titluri de cetăţeni de onoare unor personalităţi cunoscute la nivel naţional şi mondial dar care au strânsă legătură cu judeţul Buzău. Este vorba despre fostul tenismen Ilie Năstase şi preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală.

Ilie Năstase, fostul tenismen şi-a petrecut o mare parte din copilărie în judeţul nostru şi nu o dată a evocat cu nostalgie numele Buzăului. Promite că la fel va face şi de acum în colo.

De asemenea, preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, născut la Beceni şi care a făcut şcoala în oraşul Buzău, a primit cu emoţie distincţia de cetăţean de onoare al judeţului.

Prefectul Judeţului Buzău, Carmen Ichim i-a felicitat pe cei doi noi cetăţeni de onoare, dar în acelaşi timp le-a atras atenţia şi asupra obligaţiilor pe care le au.

La finalul şedinţei festive, preşedintele Neagu, un mare susţinător al FCSB, a primit din partea lui Valeriu Argăseală un tricou şi un echipament de joc. (Mirela Copariu)

 

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!