Publicat la: 06.07.2020. 18:21 / 475 views

NOI CAZURI DE CORONAVIRUS. NUMĂRUL CELOR INFECTAȚI AJUNGE LA 644

La nivel de județ se observă o scădere a numărului de infectări zilnice. Azi, doar nouă persoane au fost confirmate ca fiind pozitive. Toți pacienții au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sarat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

smurd 3Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 9 cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 39 și 74 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Numărul persoanelor confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 644, cu mențiunea că două cazuri au fost testate și confirmate pe raza altor județe, fiind alocate județului Buzău.

Între timp, 413 pacienți au fost declarați vindecați și externați. În perioada pandemiei, peste 5000 de persoane au fost testate. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!