Publicat la: 12.11.2019. 19:11 / 611 views

NOI ANGAJĂRI LA SĂPOCA. SE CAUTĂ SPECIALIŞTI ÎN PSIHIATRIE ŞI ASISTENŢĂ MEDICALĂ

Un nou concurs de angajare, la Spitalul de Neuropsihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca. Instituţia medicală organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 5 posturi vacante de psiholog practicant în cadrul Secţiei Psihiatrie, psiholog specialist în cadrul C.S.M. Adulţi Buzău, asistent social în cadrul C.S.M. – Copii Buzău, registrator medical principal în cadrul Serviciului de Evaluare şi Statistică Medicală, statistician medical principal în cadrul Serviciului de Evaluare şi Statistică Medicală.

sapoca 3Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concursul de angajare, la Spitalul de Neuropsihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca şi a ocupării funcţiei contractuale de psiholog practicant sunt diplomă de licenţă în specialitate; un an vechime ca psiholog stagiar şi atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România.

Pentru postul de psiholog specialist, candidaţii trebuie să deţină diplomă de licenţă în specialitate, să aibă 4 ani vechime în specialitate în sectorul sanitar şi atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România.

Cei care doresc să ocupe postul de asistent social trebuie să îndeplinească următoarele condiţii specifice: diplomă de licenţă în specialitatea asistenţă socială; condiţie de vechime minimum 6 luni ca asistent social.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale de registrator medical principal sunt 4 ani vechime în domeniu sau specialitate medicală; diplomă de studii medii de specialitate/de studii medii sau specialitate medicală; cunoştinţe în utilizarea calculatorului, Microsoft Office. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!