Publicat la: 10.05.2019. 17:57 / 946 views

NOI ACUZAŢII LA ADRESA COMPANIEI DE APĂ. ROŞIORU: “MUTARE ILEGALĂ ŞI PRIME URIAŞE”

Acuzaţii noi ale consilierilor din opoziţie la adresa conducerii Companiei de Apă. Silviu Roşioru susţine că managerul societăţii a dispus mutarea unor angajaţi în noul sediu amenajat în clădirea fostului Hotel Crâng, de pe bulevardul Spiru Haret, deşi imobilul nu a fost recepţionat. Roşioru mai reclamă că, săptămâna aceasta, consiliul de administraţie ar fi aprobat prime uriaşe pentru conducerea Companiei.

ca sediu nou 1Printr-o petiţie adresată Prefecturii, consilierul local Silviu Roşioru a cerut să fie verificat modul în care, în luna martie, mai mulţi angajaţi ai Companiei de Apă au fost mutaţi în noul sediu de pe Spiru Haret, înainte ca lucrările la imobil să fie finalizate, neexistând, astfel, o recepţie a clădirii şi nici un punct de lucru înfiinţat.

Ulterior reclamaţiei depuse de alesul local, angajaţii ar fi fost relocaţi în spaţiile vechi, dar sesizările la Prefectură au continuat.

A doua acuzaţie este legată de aprobarea unor prime pentru decidenţii din cadrul Companiei de Apă. Consilierul Roşioru susţine că, în cadrul unei şedinţe a consiliului de administraţie, au fost aprobate premieri în valoare de peste 400.000 de lei.

Contactată telefonic de Campus TV, directorul Companiei de Apa, Simona Săvulescu, a declarat că nu doreşte să intre în polemici cu Silviu Roşioru şi că va răspunde în faţa instituţiilor care verifică aspectele sesizate de consilierul local. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!