Publicat la: 06.02.2020. 19:38 / 220 views

NOAPTEA DRUMURILOR ÎNCHISE. AU FOST RESTRICTII PE TOATE DN – URILE DIN JUDET

Buzăul a ieşit azi-dimineaţă de sub cod roşu, după o noapte în care viscolul puternic a paralizat traficul pe toate drumurile naţionale din judeţul Buzău. Autorităţile au decis închiderea şoselelor, spre nemulţumirea multor şoferi. Prima criză din această iarnă  a fost gestionată de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, sub coordonarea prefectului.

Still0206_00001 Still0206_00000

Decizia de închidere a tuturor drumurilor naţionale din judeţul Buzău a fost luată de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, la două ore după ce a intrat în vigoare codul roşu de viscol. 

La toate ieşirile din oraşul Buzău au fost instituite filtre rutiere.

ISU Buzău a transmis mesaje prin sistemul Ro-Alert şi a informat că circulaţia auto va fi întreruptă până dimineaţa, la ora 8:00, din cauza vizibilităţii reduse. Nu toţi şoferii au înţeles să respecte restricţiile impuse. Unii dintre ei şi-au pierdut răbdarea şi s-au luat la ceartă cu poliţiştii. 

În schimb, conducătorii auto care au ajuns în oraş înainte de închiderea rutelor naţionale au povestit cât de periculos a fost să circule pe E 85.

Tot azi-noapte, mulţi buzoieni nu au ajuns la serviciu, la schimbul III, la societăţile aflate în afara oraşului. Toate microbuzele de transport persoane erau întoarse din drum.

Din cauza restricţiilor, pe varianta ocolitoare a municipiului Buzău, s-au format cozi kilometrice de TIR-uri.

Astăzi, rând pe rând, toate drumurile naţionale au fost redeschise. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!