Publicat la: 18.10.2017. 18:26 / 682 views

NOAPTEA, CA… ASFALTATORII. DUPĂ RONDUL EPISCOPIEI, URMEAZĂ BAZALT ŞI MARGHILOMAN

asfaltari noaptea siteEdilii s-au ţinut de cuvânt şi au readus, cel puţin pe jumătate, la standarde decente încă o stradă ce nu mai văzuse asfalt de mai bine de trei decenii. Bazalt, o stradă în general evitată de şoferi este, pe o porţiune, circulabilă. Strada figurează în planurile municipalităţii, se punea problema orarului lucrărilor, astfel încît traficul dinspre şi către strada Transilvaniei să nu fie îngreunat. Reprezentanţii primăriei spun că vor încerca, pe cât posibil, să efectueze lucrările noaptea.

Chiar noaptea trecuta, uimit, probabil de faptul că la Buzău se lucrează pe timpul nopţii, un riveran de pe Strada Marghiloman posta pe reţelele de socializare imagini cu echipele de asfaltatori. De altfel, şi vicele Ionuţ Apostu a postat pe facebook un filmuleţ în care sunt înfăţişaţi oamenii de la Urbis.

În calendarul edililor, mai figurează câteva străzi importante ce vor fi asfaltate, până la sfârşitul anului. Una dintre acestea este Marghiloman, o stradă plină de gropi, pe care şoferii încă o evită. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!