Publicat la: 13.12.2017. 19:20 / 775 views

NOAPTEA ACCIDENTELOR GRAVE. 11 RĂNIŢI, DIN DOUĂ COLIZIUNI

Noapte însângerată pe şoselele din judeţul Buzău. Seara trecută, neatenţia şi lipsa de experienţă au provocat două accidente grave soldate cu 11 răniţi în numai o oră. Primul s-a petrecut la Scurteşti, iar cel de-al doilea, pe DN1B Buzău-Ploieşti la intersecţia cu localitatea Lipia.

acc scurtesti 1Primul incident rutier s-a produs seara trecută pe DJ 203 K în localitatea Scurteşti. O familie de romi căldărari, formată din doi adulţi şi doi copii, a ajuns la spital după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-un viraj uşor şi a lovit violent un cap de pod. În urma izbiturii, maşina a fost proiectată în aer după care s-a lovit puternic de un stâlp de curent. Sătenii au povestit că la un moment dat au auzit o bubuitură, urmată de ţipete. Au fost clipe de groază pentru cei care au încercat să dea primul ajutor. Martorii au povestit că şoferul era lovit grav la cap, având şi picioarele zdrobite, victima fiind prinsă între fiarele contorsionate. Un alt copil al familiei de romi a fost, de asemenea, grav accidentat, soţia şoferului imprudent şi o fetiţă scăpând cu răni uşoare.

La numai o oră de la acest incident rutier, un alt accident soldat cu şapte răniţi s-a produs pe DN1B Buzău-Ploieşti în localitatea Lipia. Un şofer din localitate nu a acordat prioritate la ieşirea pe Drumul Naţional, întrând în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar. În urma impactului una dintre maşini a fost proiectată pe câmp de la o înălţime de trei metri. Şoferul vinovat a fost rănit la cap, alte şase persoane suferind traumatisme uşoare şi atacuri de panică. Victimele au fost preluate de către cinci ambulanţe venite la locul accidentului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!