Publicat la: 22.08.2018. 18:16 / 606 views

NICIO ŞCOALĂ FĂRĂ DIRECTOR. AU FOST COMPLETATE POSTURILE VACANTE

Toate posturile de directori din unităţile de învăţământ din judeţul Buzău au fost ocupate. Zeci de funcţii au fost scoase la concurs. Câştigătorii vor avea mandat doar pe o perioadă de un an.

inspectorat scolar isjInspectoratul Şcolar Judeţean a finalizat procedura de atribuire a tuturor posturilor de directori rămase vacante înainte de noul an şcolar.

Candidaţii pe cele aproape 40 de posturi de la nivelul judeţului au avut parte de un examen mai puţin solicitant faţă de cel susţinut anul trecut de colegii lor. Concursul din acest an s-a desfăşurat în alte condiţii. Nu s-a dat probă scrisă, ci doar un interviu în faţa unei comisii formate la nivelul Inspectoratului Şcolar. E adevărat că şi mandatul este mai scurt, de un an.

Cele mai multe posturi de directori au fost disponibile la şcolile din mediul rural. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!