Nicio problemă, cu Metaloglobus. FC Buzău s-a impus clar, cu 4 la 1

Nicio problemă, cu Metaloglobus. FC Buzău s-a impus clar, cu 4 la 1

FC Buzău confirmă forma bună prin care trece în ultima perioadă, după ce s-a impus azi în partida cu vecina de clasament Metaloglobus. Elevii lui Cristi Pustai au trecut en-fanfare de trupa fraților Herea, cu 4 la 1.

Primul gol a venit repede, în minutul 9 după ce Cârstocea l-a învins pe Gavrilaș cu un șut sec, de la marginea careului. Același Cârstocea a majorat scorul cu câteva minute înainte de pauză, cu o execuție de generic. Mijlocașul venit de la Călărași a șutat de la 30 de metri, în colțul lung al porții adverse, surprinzându-l pe goalkeeperul oaspeților.

La 10 minute de la reluare, Buzăul a înscris, din nou, pentru 3 la 0. Cristian Ciobanu a executat cu sânge rece un penalty dictat în urma unui henț comis de un jucător de la Metaloglobus, la executarea unei lovituri libere.

Bucureștenii au redus din diferență în minutul 69, prin vulpoiul Ovidiu Herea. Plasat excelent la bara a doua, fostul jucător al Rapidului a reluat lucid, cu capul, după o centrare care a traversat tot careul Buzăului.

Elevii lui Cristi Pustai au închis conturile în minutul 89, prin tânărul Alex Neacșu. Proaspăt intrat în teren, acesta a șutat din 9 metri, cu ristul interior, imparabil.

Grație victoriei de azi, FC Buzău urcă provizoriu până pe poziția a patra a Ligii Secunde, clasare pe care puțini o anticipau, după primele două etape.

FC Buzău: R. Stoian – R. Zamfir, Vîrtej, A. Lopez, Tud. Oltean, Gaitan, Cârstocea, Al. Munteanu, Ekollo, Cr. Ciobanu (cpt.), Chică-Roșă
Rezerve: Cr. Avram – C. Toma, Wiktorski, Oteliță, Pațurcă, A. Manea, D. Rogac, Al. Neacșu, Dr. Lazăr
Antrenor: Cristian Pustai

Etapa viitoare, Buzăul joacă în deplasare la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda. Partida este programată pentru 25 septembrie. În prealabil, miercuri, elevii lui Cristi Pustai vor disputa pe arena din Crâng șaisprezecimile de finală ale Cupei României, cu Academica Clinceni, Meciul se joacă de la 16.30.

După meci, Nicolae Grigore, antrenorul oaspeților, a fost „băgat în ședință” de conducătorii clubului, dialogând cu aceștia peste 30 de minute, în afara vestiarului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și