Publicat la: 17.01.2019. 19:18 / 741 views

NEREGULI SANCŢIONATE DE POLIŢIŞTII LOCALI. PESTE 240 DE AMENZI ŞI 11 MAŞINI RIDICATE

Nerespectarea normelor rutiere, dar mai ales parcările neregulamentare sunt aspru pedepsite de poliţiştii locali. În primele zile ale anului 2019, au fost date peste 240 de amenzi şi au fost ridicate de pe stradă 11 maşini parcate neregulamentar

masina ridicata 1În ultima perioadă, tot mai mulţi buzoieni apelează Poliţia Locală pentru a reclama nereguli în trafic dar şi parcările neregulamentare. Agenţii de poliţie locală acţionează frecvent pe această linie, în speranţa disciplinării şoferilor. În primele zile ale anului 2019, nu mai puţin de 246 de amenzi au fost aplicate, iar un număr de 11 maşini au fost ridicate.

De menţionat este faptul că poliţiştii locali recurg la ridicarea maşinilor în situaţiile în care şoferii au înclcat flagrant normele rutiere. Un exemplu este cel al unui conducător auto care ieri a parcat chiar pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Gării.

Nu rare au fost cazurile când conducătorii auto vinovaţi, au devenit recalcitranţi sau au încercat să se sustragă de la locul faptei pentru a induce în eroare sau pentru a intimida poliţiştii locali, atunci când le-a fost adus la cunostinţă că vor fi sancţionaţi contravenţional. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!