NEPOTRIVIRE DE CARACTER. FOSTUL DIRECTOR URBIS ŞI-A DEPUS DEMISIA

NEPOTRIVIRE DE CARACTER. FOSTUL DIRECTOR URBIS ŞI-A DEPUS DEMISIA

Directorul executiv de la Urbis Serv a notificat Consiliul de Administraţie că a renunţat la funcţia de director executiv al societăţii. Acesta îşi depusese „la cerere” demisia în alb încă din 23 septembrie, apoi a intrat în concediu de odihnă. La conducerea societăţii a fost desemnat ca interimar directorul tehnic Dumitru Toader.

silviu nicoaraFostul director executiv al Urbis Serv şi-a depus demisia de la conducerea societăţii şi este în căutare de lucru.

Silviu Nicoară a precizat printr-un mesaj, conjunctura în care a renuţat la funcţie: „La cererea domnului Primar mi-am dat demisia. Demisia, semnată în alb, este la domnul Primar din data de 23.08.2019. Ieri, 30.09.2019, am transmis separat şi Consiliului de Administraţie o notificare, conform contractului de mandat, prin care renunţ la funcţia de director executiv.”

Directorul tehnic Dumitru Toader fusese desemnat să conducă societatea şi in perioada în care fostul director executiv, Silviu Nicoară, s-a aflat în concediu de odihnă.

Ruptura dintre edilul şef şi fostul director executiv al Urbis s-a produs oarecum pe neaşteptate pentru cei din jur iar adevăratele motive nu au fost încă devoalate.

Întrebat de jurnalişti de ce a demisionat Silviu Nicoară, primarul a dat un răspuns ambiguu.

În următoarele 6 luni, Municipalitatea va trebui să organizeze un concurs pentru ocuparea postului de conducere la SC Urbis Serv SRL Buzău. (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și