Neagu și Toma, în echipă, despre noua Glorie. Detalii despre proiectul de promovare în LIGA I

Neagu și Toma, în echipă, despre noua Glorie. Detalii despre proiectul de promovare în LIGA I

După cele două ședințe de la Consiliul Județean și Primărie, șefii celor două instituții au prezentat, într-o conferință de presă, câteva detalii legate de proiectul nou de promovare în Liga I, odată cu preluarea echipei de fotbal Gloria Buzău.

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, alături de vicepreședintele CJ, Adrian Petre, șef al Asociației Județene de Fotbal, au organizat o conferință de presă, pentru a oferi câteva amănunte despre intenția comună ca echipa fanion a județului să revină în primul eșalon fotbalistic.

Cei doi au asigurat că nu vor fi probleme cu privire la finanțarea echipei pentru a face față unui nivel superior. Brandul Gloria Buzău va fi păstrat în denumirea viitoarei formații din Crâng.

Surse avizate ne-au precizat că echipa de fotbal a Gloriei ar urma să fie preluată printr-o asociere publică-privată cu antreprenorul Constantin Cristea, patronul echipei de fotbal Voința Lanurile, una dintre formațiile de top din fotbalul local, multiplă campioană județeană. Cristea este socrul vicepreședintelui Consiliului Județean, Felix Rache, cel care, la discuțiile despre preluarea Gloriei, a fost mediator între șeful Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. De asemenea, pe lista scurtă de antrenori cu care se negociază pentru preluarea băncii tehnice din sezonul următor se află Marius Lăcătuș, Mihai Teja și Dan Alexa.

Mihai Bunăziua

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și