Publicat la: 05.03.2021. 19:52 / 2.042 views

”NE AȘTEPTĂM LA ȘI MAI MULTE CAZURI!”. EPIDEMIOLOGII D.S.P., EXPLICAȚII DESPRE CREȘTERE

De la începutul săptămânii trecute, potrivit raportărilor comunicate de autoritățile buzoiene din sănătate, se constată o creștere zilnică a numărului de noi îmbolnăviri cu COVID, la nivelul județului. S-a ajuns ca, în ultimele două zile, să avem aproape 70 de cazuri noi anunțate de D.S.P. Buzău.
teste-covidÎn municipiul Buzău, rata de infectare se apropie de 1.5 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, prag de la care s-ar impune noi restricții în restaurante, baruri, la teatru și cinema. Cert este că nu sunt șanse ca școlile să revină prea curând la scenariul galben, cu toți elevii în bănci.
În schimb, există un optimism din partea epidemiologilor de la D.S.P., dat de campania de vaccinare anti-COVID de la nivelul județului. În toate centrele de imunizare se lucrează la foc automat.
În momentul de față, rata de infectare de la nivelul județului Buzău este de 0.75 de cazuri de COVID la mia de locuitori. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Website spune:

    Asteptati-va,nu se va intampla nimic,doar din pix,poate.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!