Publicat la: 20.05.2019. 18:06 / 839 views

N-A FOST SĂ FIE UN SEZON PERFECT. GLORIA PIERDE PENTRU PRIMA DATĂ, LA SUCEAVA

Surpriză neplacută pentru microbiştii buzoieni, sâmbătă. Gloria, încoronată încă de săptămâna trecută drept campioana Seriei I a Ligii a III-a, a pierdut cu 2-0, ratând un sezon perfect. Buzoienii veneau după 23 de victorii şi patru rezultate de egalitate.

fotbal gloriaGloria încheie sezonul cu o înfrângere, prima din acest campionat, după un sezon aproape perfect, în care obţinuse 23 de victorii şi patru rezultate de egalitate. Roş-albaştrii fuseseră avertizaţi de tehnicianul George Timiş, într-o şedinţă tehnică ad-hoc ţinută chiar pe teren, înainte de meci, că a cincea clasată în Seria I este un adversar redutabil. Fără efect, însă, întrucât sucevenii au deschis scorul, prin Marin, încă din minutul 7, atunci când linia defensivă buzoiană s-a apărat cu naivitate la o fază fixă. Foresta a reuşit să menţină rezultatul până la pauză iar gazdele au mai punctat încă o dată prin Bejenar, în minutul 50, tot pe fondul unei relaxări a Gloriei.

În ciuda unei posesii superioare, buzoienii nu au reuşit să înscrie, înregistrând primul eşec al sezonului. Cu 73 de puncte, Gloria devansează pe Bucovina Rădăuţi, la 19 lungimi distanţă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!