Publicat la: 10.08.2020. 18:09 / 944 views

MUNȚI DE GUNOAIE DEPOZITATE ILEGAL, LA BECENI. MECIUL ÎNTRE DIMIAN ȘI ICHIM CONTINUĂ

Imagini incredibile au fost date publicității de șeful de la Casa Albă, în urma unui control efectuat de o echipă a Prefecturii pe raza comunei Beceni. Munți de deșeuri tronează în apropiere de albia Slănicului. Aceeași echipă trimisă la fața locului de prefectul Leonard Dimian a sesizat problema depozitării ilegale a deșeurilor și la stația de epurare.

gunoaie 1Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, stația de epurare din Beceni este nefuncțională, iar din imaginile surprinse în weekend reiese că din stație sunt deversate ape menajere.

În urma descoperirii făcute în comuna Beceni, prefectul a solicitat Apelor Române un control în regim de urgență. De asemenea, Leonard Dimian acuză faptul că situația de la Beceni a fost tolerată de Garda de Mediu, a cărei conduceri o indică drept complice pentru cele întâmplate.

În replică, fostul prefect Carmen Ichim, care s-a suspendat din funcția de comisar-șef de la Garda de Mediu, susține că declarațiile liderului de la Casa Albă au un interes electoral, cerându-i să-și dea demisia, pentru că ar chema la el în birou candidați ai PRO România, cărora le-ar solicita să treacă la PMP.

Războiul între actualul și fostul prefect este departe de a se încheia, având în vedere că ambii protagoniști nu dau semne că s-ar opri în a mai face dezvăluiri. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Dan spune:

    Să veniți la Nehoiu să vedeți cum se ridică gunoiul și cum este depozitat la sala de sport a orașului!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!