Publicat la: 19.04.2018. 18:20 / 759 views

MOŞTENIRE PENTRU VIITOR. TEZAUR AUTENTIC ROMÂNESC PENTRU GENERAŢIILE VIITOARE

Festivalul Artistic al Elevilor Buzoieni, susţinut la Palatul Copiilor, s-a încheiat astăzi cu Expoziţia de arte vizuale „Generaţia de Mâine”. Sunt expuse toate obiectele de artă populară românească premiate în cadrul secţiei „Amintiri de la bunica”. Expoziţia a fost vernisată la Galeriile de Artă din bulevardul Bălcescu şi va putea fi vizitată gratuit până pe 4 mai.  

formatii la vernisaj public vernisaj    

La Galeriile de Artă ale Centrului Judeţean pentru Cultură şi Artă a fost vernisată astăzi Expoziţia de arte vizuale „Generaţia de mâine”, care încheie a 19-a ediţie a Festivalului Artistic al Elevilor Buzoieni.

Expoziţia este alcătuită din obiectele premiate în cadrul secţiunii „Amintiri de la bunica” din cadrul festivalului şi se doreşte a fi o trecere de la tradiţional la modern.

În acelaşi timp, se doreşte ca valorile ale artei populare româneşti să fie transmise generaţiilor viitoare în forma lor autentică.

Copiii de la Happy Kids şi de la Şcoala Gimnazială Merei au prezentat un scurt program artistic, alcătuit din melodii binecunoscute şi dintr-o suită de dansuri populare româneşti.

Expoziţia de arte vizuale „Generaţia viitoare” va putea fi vizitată gratuit până pe 4 mai, între orele 9 şi 16.30. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!