Publicat la: 23.12.2016. 17:53 / 1.311 views

MOŞ CRĂCIUN A AJUNS ŞI LA SPITALUL JUDEŢEAN. CADOURI PENTRU MICUŢII INTERNAŢI ŞI COPIII ANGAJAŢILOR

Moş Crăciun a ajuns şi la Spitalul Judeţean. El i-a bucurat cu daruri pe micuţii internaţi şi pe copiii mai multor angajaţi ai unităţii medicale. Cadourile au fost oferite cu sprijinul Consiliul Judeţean.

spital-craciun-2Astăzi, într-o atmosferă de sărbătoare, Moş Crăciun a fost aşteptat de zeci de copii ai cadrelor medicale. Cu toţii s-au strâns în holul principal al Spitalului.

Moş Crăciun a apărut abia după ce a fost chemat chiar de copiii nerăbdători să îl vadă.

Răbdător ca de obicei, Moşul a ascultat poeziile spuse de micuţi şi i-a răsplătit cu multe cadouri. Apoi, a urcat la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean pentru a le împărţi daruri şi copiilor internaţi.

Pentru surpriza de astăzi, Moş Crăciun a avut sprijinul Consiliului Judeţean. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!