Mondo Consult Buzău aduce pe piața muncii un nou proiect „Oportunități de ocupare prin măsuri personalizate”

Mondo Consult Buzău aduce pe piața muncii un nou proiect „Oportunități de ocupare prin măsuri personalizate”

De astăzi ,S.C. Mondo Consult S.R.L. Buzău, dă  startul proiectului ,,Oportunități de ocupare prin măsuri personalizate’’ realizat în parteneriat cu  Asociația ADL Progres. Un proiect care se va derula pe parcursul a 12 luni.

Obiectivul proiectului constă în creșterea nivelului ocupării în muncă a 203 persoane, șomeri și persoane inactive, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoane cu dizabilități, persoane cu nivel redus de educație, cu domiciliul în regiunile Nord Est și Sud Est.

Având în vedere gradul scăzut de integrare pe piața muncii a unor categorii defavorizate, S.C. Mondo Consult S.R.L. are stabililte încă  de la început obiective specifice bine delimitate.

Se doreste facilitarea angajarii prin furnizarea unor servicii de mediere pe piață internă a muncii, adresate întregului grup țintă de 203 persoane, din care angajarea a minim 92 persoane.

Un alt obiectiv este Îmbunătățirea nivelului de pregătire profesională pentru 112 de persoane, în vederea creșterii ocupării șomerilor și persoanelor inactive, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoane cu dizabilitaţi, persoane cu nivel redus de educație.

Valoarea totală a proiectului este de  3.322.594,59 lei, din care cofinanțarea U.E.: 3.216.867,89 lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și