Publicat la: 15.03.2018. 18:59 / 693 views

MOMENT UNIC ÎN CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL. S-AU SEMNAT DECLARAŢIILE DE UNIRE

Momente unice, extreme de emoţionante s-au petrecut astăzi la Primăria Buzău. În cadrul unei şedinţe convocate de îndată, consilierii locali, împreună cu primarul au semnat declaraţiile de unire a României cu Republica Moldova. Documentele nu au o valoare juridica, însă au o însemnătate puternică ce exprimă dorinţa românilor de unire cu fraţii de peste Prut.

clm unire 1Astăzi, consilierii locali municipali, în frunte cu primarul au semnat declaraţiile de unire a României cu Republica Moldova. Însuşi Constantin Toma a dat citire, cu vădite emoţii, Declaraţiei de Unire.

La întâlnire a participat şi preotul Mihail Milea, recunoscut pentru strădaniile sale de unificare a celor două state. Astăzi, preotul a vorbit despre simbolistica acestui moment.

Primarul Contantin Toma le-a declarat jurnaliştilor că astăzi a avut loc un moment istoric si in Republica Moldova , acolo unde când primarii din 100 de localităţi au semnat astfel de declaraţii de unire.

Momentul de astăzi a avut loc în contextual evenimentelor prilejuite de Centenar. De asemenea, sâmbătă, la ora 10.00, sunt aşteptaţi să sosească la Primăria Buzău mai multi primari din Republica Moldova care au semnat astfel de documente. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!