Locatarii care posedă autoturisme și îndeplinesc condițiile impuse de Regulamentul de organizare și administrare a parcărilor publice își vor putea prelungi perioada de atribuire conform noilor reguli. Modificările propuse de cetățeni pentru îmbunătățirea Regulamentului au fost validate în CLM.
Ca urmare a propunerilor venite din partea cetățenilor în perioada dezbaterilor publice pentru modificarea și completarea Regulamentului Parcărilor Publice au fost aduse unele îmbunătățiri, care au primit și acceptul aleșilor locali în ședința CLM din 29 februarie.
În general, propunerile cetățenilor au vizat folosirea de către unii locatari a unor subterfugii pentru obținerea de locuri de parcare.
Locatarii care posedă autoturisme și care au primit în mod corect un loc de parcare de reședință în anii anteriori se tem ca, după validarea modificărilor din Regulament, să nu rămână fără el.
În cazul persoanelor cu dizabilități care se deplasează cu automobilul propriu, însoțitorii acestora sau tutorii legali au obligația de a fi posesorii unui permis de conducere auto valabil.
Cei cărora le-au fost repartizate locuri de parcare conform Regulamentului le vor putea folosi în continuare, conform procedurii de atribuire.
Și pe străzile Arinului și Viitorului, unde procedura de atribuire pentru cele 962 de locuri de parcare fusese stopată în regim de urgență până la validarea noului Regulament, locatarilor li se va prelungi folosirea locului de parcare de reședință, conform noilor modificări.
Dacă am mașină hibridă, nu electrică, dar o bag și la priza să o încarc, se pune că am dreptul la loc de parcare gratuit, sau pentru această mocăciune trebuie să am Dacie Spring, cel puțin?
Dacă tata are grad de handicap mediu pot beneficia de loc de parcare fără a participa la eventuală licitație.
Dacă o persoană stă cu chirie,in una din locuințele respective,desigur cu acte în regula,contract de inchiriere,dar fără mutație,are permis de conducere și mașină,are dreptul la un loc de parcare???
Mulțumesc de răspuns.!