Publicat la: 26.09.2019. 18:55 / 569 views

MODIFICARE DE BUGET PENTRU BRĂTIANU. LUCRĂRILE VOR FI GATA ANUL VIITOR

Astăzi, consilierii județeni au fost convocați în ședința ordinară a lunii septembrie. Unul dintre cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi a făcut referire la rectificarea bugetului proiectului prin care se reabilitează clădirea fostului Spital Brătianu. Este vorba despre suma cu care Consiliul Județean trebuie să participe ca și cofinanțare în cadrul proiectului.

bratianu curteÎn cadrul ședinței de Consiliu județean de astăzi, membrii miniparlamentului județean au votat proiectul ce făcea referire la rectificarea bugetului proiectului prin care se reabilitează clădirea fostului Spital Brătianu.

De altfel, lucrările la clădirea fostului Spital Brătianu avansează destul de rapid, astfel încât anul viitor are șanse să fie gata, iar clădirea să poată găzdui un centru muzeal.

Valoarea totală a proiectului de reabilitare a clădirii fostului spital Brătianu este de puțin peste 20 de milioane de lei, iar cota de cofinanțare din partea Consiliului Județean este de 2 la sută. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!