Publicat la: 28.12.2017. 19:22 / 764 views

MIZERIE DE NEDESCRIS ÎN CRÂNG. OAMENII STRĂZII ŞI-AU FĂCUT ADĂPOSTURI

În ultimii ani, pădurea Crâng a fost transfornată în adăpost de oamenii străzii. Zilele trecute, poliţiştii locali au descoperit un astfel de adăpost în care trăiau doi oameni  într-o mizerie de nedescris. Mai mult decât atât, din cauza focului aprins zilnic, pădurea este pusă în pericol. În ultimele zile, poliţiştii locali au descoperit, în astfel de adăposturi în diferite puncte din oraş, şapte persoane care au fost duse la Centrul de Zi şi de Noapte.

cort siteObiecte de vestimentaţie aruncate pe o rază de câteva sute de metri, borcane, sticle şi resturi de mâncare. Asta au găsit poliţiştii locali în pădurea Crângului zilele trecute. Toată această mizerie a fost făcută de doi oameni ai străzii care şi-au improvizat un adăpost.

Pe lângă mizeria de nedescris, oamenii străzii puneau în pericol întreaga zonă pentru că aprindeau zilnic focul în pădure pentru a-şi prepara hrana.

Cei doi, împreună cu alte cinci persoane descoperite pe străzi, au fost cazaţi la Centrul de Zi şi de Noapte unde vor primi o masă caldă şi adăpost.

Poliţiştii locali lansează un apel către buzoieni ca în cazul în care au cunoştinţă despre astfel de cazuri să îi anunţe la dispecerat, pe numărul de telefon, 0238.955. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!