Publicat la: 01.10.2020. 18:19 / 205 views

MIRII DE AUR. 93 DE CUPLURI, 50 DE ANI DE CĂSNICIE

An de an, Primăria organizează pentru seniori o zi în care să fie împreună, să se revadă după un an şi să-şi împărtăşească secretele tinereţii veşnice. O ceremonie deosebită le-a fost dedicată cuplurilor care au rămas nedespărțite timp de o jumătate de secol. Lor li s-a pregătit și o masă festivă, asezonată cu un spectacol artistic special, oferit de Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman”.

cupluri aur 1 cupluri aur 4

Nouăzeci și trei de familii buzoiene au împlinit sau vor împlini anul acesta o jumătate de secol de căsnicie neîntreruptă.

Cu toții au fost invitați în foaierul hotelului din apropierea Palatului Comunal, pentru a fi felicitați de edili și pentru a primi în dar mici atenții aniversare.

Sărbătoriții au recunoscut că dragostea și respectul reciproc i-au ținut împreună atâta amar de ani, dar și că au trecut și prin momente de răscruce de-a lungul vieții.

Unii dintre ei se cunosc de multă vreme și sărbătoresc împreună și nunțile de aur.

Fiecare cuplu a primit câte o Mapă de familie, un buchet de flori, un mesaj de felicitări din partea primarului, Diploma de Aur și un premiu în bani în valoare de 150 de lei.

Faptul că a avut ocazia să aducă o mică bucurie atâtor oameni care au reuşit să rămână împreună aproape toată viaţa, i-a făcut ziua bună şi primarului ”cu delegație” Ionuț Apostu, actualul și viitorul viceprimar al Buzăului.

La finalul ceremoniei, cele 93 de familii semicentenare au fost invitate la o masă festivă și la un spectacol artistic dedicat lor de Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman”. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!