Mioara Magelona Velnicescu. Expoziție personală de pictură la Galeriile ”Ion Andreescu”

Mioara Magelona Velnicescu. Expoziție personală de pictură la Galeriile ”Ion Andreescu”

O nouă expoziție de autor poate fi văzută de ieri pe simezele de la parterul Galeriilor de Artă ”Ion Andreescu. Expoziția de pictură semnată de artista buzoiană Mioara Magelona Velnicescu își așteaptă vizitatorii. Cele mai recente preocupări ale artistei sunt transpuse în lucrările care pot fi vizionate gratuit, până pe 30 septembrie.

Buzoianca Mioara Magelona Velnicescu, membru al filialei Buzău a Uniunii Artiștilor Plastici din România, a vernisat ieri la Sala Parter a Galeriilor de Artă ”Ion Andreescu”, o expoziție de autor, alcătuită din cele mai recente lucrări ale sale.

Artista este absolventă a Institutului de Arte Plastice ”Nicolae Grigorescu”, din București, actuala Universitate Națională de Arte, în anul 1974, la secția de ”Artă Monumentală” și a desfășurat o activitate expozițională extrem de bogată.

Gamele cromatice folosite în lucrările expuse sunt extrem de interesante, de la tonurile de pământ, ocrurile, care sunt culori de bază în Monumentală, până la accentele picturale puternice, care anunță o eventuală schimbare de stil a artistei.

La vernisaj au fost prezente personalități buzoiene care au legături strânse cu artele plastice, colegi din Uniune, dar și prieteni apropiați.

Expoziția de autor semnată de Mioara Magelona Velnicescu va sta pe simeze până la sfârșitul acestei luni și poate fi vizitată gratuit.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și