Publicat la: 06.10.2020. 17:56 / 344 views

MINORII, ÎN PATIMA PĂCĂNELELOR. ESTE O REALITATE ȘI ÎN MEDIUL RURAL

Patima păcănelelor şi jocurilor de noroc pare că nu mai are limite, nici de vârstă, nici în comportamentul celor căzuţi pradă mirajului unor câştiguri rapide. Din păcate, în astfel de agenţii au acces şi minorii, aşa cum reiese dintr-o filmare realizată de un bărbat dintr-o localitate buzoiană.

jocuri pacanele site

Pe înregistrarea făcută zilele trecute de un părinte, cu telefonul mobil, apar doi adolescenţi care îşi încearcă norocul la păcănele, într-o agenţie din Cândeşti, comuna buzoiană Verneşti. Din discuţiile surprinse în filmare reiese că cei doi clienţi sunt minori şi că nu ar fi la prima vizită în cazinoul rural.

Adolescenţii recunosc fără nicio reţinere că au intrat cel puţin o dată în agenţii de pariuri sau chiar continuă să fie clienţii cazinourilor. Un sondaj realizat rapid pe străzile Buzăului arată că patru din cinci tineri de până în 18 ani au fost cel puţin o dată clienţi ai agenţiilor de pariuri ori şi-au încercat norocul la aparate.

Investitorii din industria jocurilor de noroc au simţit o creştere a apetitului oamenilor faţă de jocurile de noroc, astfel că şi-au extins afacerile și în mediul rural, acolo unde populaţia tânără are încă o pondere de luat în seamă. Sunt localităţi peste tot în ţară unde funcţionează mai multe agenţii de pariuri sau localuri cu păcănele decât farmacii sau dispensare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!