Publicat la: 30.06.2015. 19:18 / 4.463 views

MINIŞTRI LA ROTEC. FABRICA BUZOIANĂ S-A DOTAT CU CINCI ECHIPAMENTE MODERNE

Ieri, la Compania buzoiana Rotec SA, au sosit într-o scurtă vizită Mihai Tudose, ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului şi Eugen Orlando Teodorovici, numit de curând ministrul Finanţelor.

rotec vizitatoriVizita a fost prilejuită de finalizarea unui proiect pe fonduri europene, prin care Rotec a achiziţionat 5 echipamente de ultimă generaţie.

Oaspeţii au vizitat secţiile întreprinderii şi au primit explicaţii referitoare la procesul de producţie.

Noile utilaje achiziţionate pe un proiect cu fonduri europene vor contribui considerabil la eficientizarea producţiei.

Rotec SA produce tot ceea ce reprezintă fosta industrie constructoare de maşini din ţara noastră.

Conducerea Companiei va continua să se dezvolte, atât prin forţe proprii, cât şi cu ajutorul programelor europene.

Eficientizarea producţiei este esenţială pentru intreprinderea buzoiană  care, în prezent, este pusă în situaţia de a refuza anumite comenzi.rotec 3

Jumătate din costurile celor 5 echipamente noi au fost achitate cu bani europeni. În viitor, ar trebui achiziţionate şi alte utilaje, care să le înlocuiască pe cele vechi, depăşite moral, şi care ar necesita o investiţie de aproximativ 10-11 milioane de euro.

Compania buzoiană a fost înfiinţată în 1971, cu scopul de a produce echipament tehnologic pentru industria chimică, petrochimică, metalurgică şi industria cimentului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!