Publicat la: 31.05.2014. 11:17 / 4.237 views

MINGEA NU SARE! IATĂ DOVADA CĂ PE TERENURILE „MODERNIZATE” SE POATE JUCA DOAR FOTBAL

Dacă pentru fotbal sunt ideale, pentru handbal şi baschet, terenurile modernizate ale şcolilor si liceelor buzoiene  nu se pot folosi.

MINGEA NU SAREOricât de tare ai bate mingea, ea nu sare suficient, din cauza granulelor de plastic care atenuează forţa loviturii. 

In  conditiile in care terenul se preteaza doar pentru fotbal, se pune logic intrebarea ce vor face fetele in ora de sport.

Desi proprietarul terenurilor de sport ale scolilor, in speta primaria Buzau, si-a dat acordul, primarul Boscodeala spune ca solicitarea a apartinut unitatilor de invatamint.

Firmele private care au investit în modernizarea terenurilor, isi recupereaza investiţia si eventual vor face profit din închirierea terenului după orele de program şi în zilele de week-end.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!