Publicat la: 24.08.2016. 17:18 / 1.060 views

MII DE BUZOIENI LA MOAŞTE. S-AU RUGAT LA SF. NECTARIE, VINDECĂTORUL DE BOLI

Mii de buzoieni au mers zilele acestea la Catedrala Arhiepiscopală, unde a fost adus un fragment din moaştele Sfântului Nectarie, vindecătorul de boli. Credincioşii au avut răbdare timp de câteva ore pentru a ajunge în faţa altarului, stând la cozi interminabile formate în jurul lăcaşului de cult. Fragmentul adus din Grecia va rămâne la Catedrala Arhiepiscopală.

moaste 2 moaste 4

Prima slujbă a fost oficiată ieri seară, în ziua în care la Buzău a fost adus un fragemnt din moaştele Sfântului Ierarh Nectarie din Eghina, Grecia. Peste 2.500 de persoane, de toate vârstele, au asteptat ore în şir pentru a ajunge la raclă.

La coada formată în jurul Catedralei Arhiepiscopale, am regăsit şi un cuplu care s-a întors recent din Grecia, chiar de la mănăstirea unde sunt găzduite moaştele Sfântului Nectarie.

După ce a fost oficiată Privegherea de către Înaltpresfinţitul Părinte Ciprian, credincioşii s-au strâns în faţa raclei. Printre ei, mulţi suferinzi, în scaune cu rotile, dar cu speranţa că se vor vindeca.

Fragmentul din moaştele Sfântului Nectarie va rămâne la Catedrala Arhiepiscopală din Buzău, fiind un dar oferit de ierarhii eleni din Eghina.

Numărul foarte mare de buzoieni prezenţi la eveniment i-a impresionat şi pe preoţii care au săvârşit slujba de ieri seară.

Şi la Sfânta Liturghie oficiată azi-dimineaţă au asistat mii de buzoieni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!