Mihalcea: „Trebuie să fim în gardă!” Vineri, ora 20:00, Gloria – Chiajna, în Crâng

Mihalcea: „Trebuie să fim în gardă!” Vineri, ora 20:00, Gloria – Chiajna, în Crâng

Pe tehnicianul Mihalcea nu-l interesează ce echipe vor ajunge în play-off, ci doar ca Gloria Buzău să se califice în zona care duce la lupta pentru promovarea în Superligă. Formația din Crâng este deja în primele șase din clasament și nu își permite un pas greșit. Lupta este foarte strânsă.

Gloria a făcut egal, 2 la 2, cu Dinamo, în amicalul disputat în weekend, pe stadionul din Crâng.  Formația bucureșteană se apropie de plutonul aflat în play-off. Sunt cinci echipe cu 25 de puncte, între locurile 3 – 7. Tehnicianul Adrian Mihalcea nu este interesat de cine va rămâne în primele șase, ci doar ca Gloria să fie în play-off. Așadar, lupta pentru calificarea în play-off este foarte strânsă, cu cinci etape înainte de finalul sezonului regular. 

Neinvinsă în campionat cu Mihalcea pe banca tehnică, Gloria câștigă și mai mult din simpatia publicului.

Suporterii sunt așteptați vineri seară, la ora 20:00, pe stadionul din Crâng, la partida cu Concordia Chiajna, în etapa a 15-a a Ligii secunde.

Disponibile și online, pe blt.ro, biletele pot fi cumpărate miercuri și joi, între orele 10:00 – 16:00, de la intrarea principală în stadion, iar în ziua meciului tichetele vor putea fi achiziționate, începând cu ora 17:00, la Poarta “Electrica” și Poarta “Parcul Crâng”. Intrarea generală este 15 lei, iar copiii cu vârste sub 14 ani au accesul gratuit în tribune.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și