Publicat la: 25.10.2017. 18:06 / 1.604 views

METODE DE GĂTIT ADUNATE DIN 5 ŢĂRI. ECHIPE MIXTE GĂTESC ROMÂNEŞTE

Imaginaţi-vă cum este să gătiţi în echipă cu colegi care vorbesc în turcă, italiană, bulgară sau maghiară. Acest lucru l-au experimentat astăzi elevii Liceului Tehnologic Meserii şi Servicii în cadrul unui poriect Erasmus. În cele din urmă, ajutaţi de limba engleză, au reuşit să se înţeleagă şi să demonstreze că pot lucra în echipă, chiar dacă limbile materne sunt total diferite.

bucatari 3Papanaşi cu smântână sau diferite reţete de plăcintă sunt doar câteva dintre preparatele pe care le-au realizat elevi veniţi din 4 ţări la Liceului Tehnologic de  Meserii şi Servicii în cadrul unui proiect Erasmus. Chiar dacă la început le-a fost destul de greu să se înţeleagă, în cele din urmă, ajutându-se şi de limba engleză au reuşit să facă preparatele pe care şi le-au propus.

Elevii sunt extrem de încântaţi de participarea la proiectul ce are drept scop implementarea unor tehnici comune de predare a noţiunilor de gastronomie. Adolescenţii s-au declarat uimiţi de calitatea produselor româneşti, dar mai ales de frumuseţea fetelor din România.

O surpriză a proiectului a fost participarea unui elev moldovean, crescut în Italia şi venit în România să cunoască elevii de aici dar şi să înveţe.

Elevii din cele 4 ţări vor pleca de la Liceul Tehnologic Meserii şi Servicii pe 27 octombrie, nu înainte de a organiza un concurs de dulciuri tradiţionale. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!