METALUL, VICTORIE DE PRESTIGIU. BUZOIENII AU ÎNVINS CU 1-0 OŢELUL GALAŢI

METALUL, VICTORIE DE PRESTIGIU. BUZOIENII AU ÎNVINS CU 1-0 OŢELUL GALAŢI

Meci al orgoliilor, ieri, pe Arena Cornel Negoescu. Metalul, scăpată de mult de grijile retrogradării, a dispus de Oţelul, formaţie care până mai ieri era una dintre principalele candidate la promovarea în Liga a II-a. Graţie celor trei puncte, buzoienii ocupă locul 7 în seria întâi a Ligii a III-a, deasupra unor grupări precum Ceahlăul sau Târgu Secuiesc.

metalul 2Meci fără miză, în aparenţă, ieri, pe Arena Cornel Negoescu. Metalul, formaţie scăpată de grijile retrogradării, primea pe Oţelul Galaţi, principala favorită la promovare, la începutul sezonului. Cum gălăţenii rataseră obiectivul încă de acum câteva etape, se anunţa un meci de vacanţă, dictat doar de orgoliile jucătorilor şi tehnicienilor.

Buzoienii au fost cei care au reuşit să se impună, printr-un gol semnat de Adi Iacob, în minutul 15. Golgeterul Metalului a şutat sec, de la marginea careului, reuşind să plaseze balonul aproape de vinclul porţii gălăţene. Metalul a reuşit să-şi impună jocul, în ciuda faptului că elevii lui Vali Stan puteau fi consideraţi outsideri.

Graţie victoriei, Metalul ocupă poziţia a şaptea în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, cu 38 de puncte. Etapa viitoare, Metalul se deplasează în nordul ţării, pentru  meciul cu Știinţa Miroslava. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și