Publicat la: 08.11.2018. 19:10 / 909 views

METALUL, MAI TARE DECÎT OŢELUL? VALI STAN ÎŞI PROPUNE CEL PUŢIN UN PUNCT, LA GALAŢI

Fără presiunea rezultatului, Metalul se deplasează la Galaţi propunându-şi, în primul rând, să joace un fotbal bun. Antrenorul Vali Stan a declarat că buzoienii şi-au propus, însă, să se întoarcă de la Dunăre cu cel puţin un puct, nu pentru a ajuta Gloria, cât, mai ales, pentru a-şi respecta blazonul de echipă bună a Ligii a III-a.

vali stanPunct sau puncte. Asta îşi doreşte Metalul, de la partida cu Oţelul Galaţi. Buzoienii nu sunt intimidaţi de blazonul echipei dunărene şi spun că vor merge în Moldova pentru a juca un fotbal bun. Antrenorul alb-albaştrilor este conştient că un rezultat pozitiv ar ajuta indirect Gloria, dar spune că jucătorii vor evolua numai pentru ei şi pentru culorile clubului. Mai mult, elevii lui Vali Stan doresc să demonstreze că poziţia din clasament a Metalului este una de circumstanţă.

Pentru partida de la Galaţi, Metalul nu se va putea baza pe serviciile a doi oameni de bază. Duţu şi Radu sunt indisponibili, ambii cu probleme la genunchi.

Un rezultat pozitiv obţinut de Metalul ar fi la fel de important şi pentru Gloria, în contextul în care lupta pentru unicul loc de promovare este extrem de strânsă.

Partida dintre Oţelul şi Metalul se va disputa sâmbătă, de la ora 14. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!