Metalul, fără greșeală. Buzoienii s-au impus în partida cu Râmnicu-Sărat

Metalul, fără greșeală. Buzoienii s-au impus în partida cu Râmnicu-Sărat

Metalul Buzău se impune, încă o dată, în derby-ul județean, cu Râmnicu Sărat, la trei săptămâni după ce dispusese de CSM în turul secund al Cupei României. Sâmbătă, elevii lui Vali Stan s-au impus cu 2 la 1, de data aceasta într-un meci contând pentru clasamentul Ligii a III-a.

Primă repriză echilibrată, în derby-ul local dintre Metalul și Râmnicu-Sărat. Cum ambele echipe se cunosc bine, cele 45 de minute nu au adus ocazii mai deloc, ambele combatante mulțumindu-se să se anihileze reciproc, sau să aștepte pauza

Jocul a fost diametral opus în mitanul secund, după ce gazdele au deschis scorul, la opt minute de la reluare, prin Zamfirescu. Râmnicenii s-au văzut nevoiți să atace reușind chiar să egaleze cu 20 de minute înainte de final, după o lovitură de pedeapsă.

Plusul de experiență a făcut, în cele din urmă diferența. Cu câteva minute înainte de final, golgeterul cu nume de tenismen, Andrei Pavel, a transformat cu clasă o lovitură liberă de la marginea careului, aducând toate cele trei puncte gazdelor. Metalul, cu punctaj maxim, este lidera clasamentului în serie. Etapa viitoare, alb-albaștrii vor merge în județul Galați, pentru meciul cu Sporting Liești.  Partida se va disputa pe 11 septembrie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și