Publicat la: 28.08.2017. 18:26 / 930 views

METALUL A DEBUTAT CU VICTORIE. 1-0 CU ÎNAINTE MODELU, PE „CORNEL NEGOESCU”

Metalul Buzău a început campionatul Ligii a 3-a cu o victorie pe teren propriu. A câştigat la limită, 1 la 0, împotriva ACS Înainte Modelu. Meciul s-a disputat pe stadionul „Cornel Negoescu”, cu tribunele stadionului aproape pline.

metalul 3Bucurie pentru spectatorii care au asistat la primul meci de campionat al echipei Metalul Buzău, proaspăt promovată în Liga a 3-a. Formaţia antrenată de Vali Stan s-a impus cu 1-0, într-o partidă cu Înainte Modelu, graţie golului marcat de fundaşul Andrei Grăjdan. Scorul putea fi mult mai mare, dar Metalul a ratat mai multe ocazii clare de gol.

Tehnicianul grupării buzoiene a fost încântat că la debutul în Liga a 3-a, echipa a fost susţinută din tribune de numeroşi suporteri.

Pentru Metalul urmează un meci dificil cu FCSB 2, care a făcut scorul etapei, 10 la 2, în deplasare, cu Delta Dobrogea Tulcea.

Partida cu FCSB 2 se va disputa sâmbătă, în deplasare, de la ora 17.00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!