MESAJELE ALEŞILOR. TOMA ŞI NEAGU, ÎMPREUNĂ ÎN PUBLIC ŞI PE SCENĂ

MESAJELE ALEŞILOR. TOMA ŞI NEAGU, ÎMPREUNĂ ÎN PUBLIC ŞI PE SCENĂ

Liderii politici şi din administraţia locală au ales să fie în mijlocul publicului la spectacolul de Centenar din Piaţa Dacia. De 1 Decembrie, în semn de împăcare, primarul Constantin Toma l-a invitat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, să asiste la festivităţile din faţa Palatului Comunal.

toma neagu ichim

Înainte de spectacolul de sâmbătă seară, edilul-şef Constantin Toma i-a invitat în Palatul Comunal pe şeful Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, prefectul Carmen Ichim şi pe liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu. La câteva minute după începerea evenimentului, aleşii au coborât din Primărie şi au mers în mijlocul publicului de pe platoul Dacia. Apoi, au urcat pe scenă pentru a le adresa mesaje buzoienilor. 

După un an plin de tensiuni şi contre între Toma şi Neagu, de 1 Decembrie a părut că securea războiului a fost îngropată. De altfel, şeful Consiliului Judeţean l-a felicitat pe liderul de la Palatul Comunal pentru organizarea spectacolului de Centenar şi a Târgului de Crăciun.

Şi de această dată, preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a fost mediator între cei doi grei din partid. Aproape întreaga zi de sâmbătă cei trei au petrecut împreună la festivităţile organizate la Buzău.

(Mihai Bunăziua)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și