MEDICUL MĂDĂLINA MUNTEANU, LA PSD. VA CANDIDA PE LISTELE DE LA CLM BUZĂU

MEDICUL MĂDĂLINA MUNTEANU, LA PSD. VA CANDIDA PE LISTELE DE LA CLM BUZĂU

Achiziție importantă făcută de PSD, în vederea pregătirii alegerilor locale. Doctorul Mădălina Munteanu, unul dintre cele mai vizibile cadre medicale din perioada pandemiei, a ales să se înscrie în rândul social-democraților. Mădălina Munteanu va candida pe listele de consilieri locali municipali.

madalina munteanuPrezentarea noului membru al PSD a avut loc astăzi, în parcul din spatele Palatului Comunal. La o lună și jumătate după ce și-a anunțat demisia din USR, nemulțumită de tensiunile din cadrul organizației locale, medicul Mădălina Munteanu a anunțat că a ales varianta care îi permite să își pună în practică proiectele din domeniul sănătății, educației și din cel social. Oferte a primit din partea tuturor partidelor.

La sfârșitul lunii mai, medicul stomatolog Mădălina Munteanu și-a dat demisia din USR, invocând acuzații grave la adresa liderilor formațiunii, în condițiile în care nu și-a dorit ca activitățile sale profesionale din perioada pandemiei să fie speculate pentru capital electoral.

Mădălina Munteanu va activa în cadrul filialei municipale a PSD, inclusiv la organizația de Femei.

Doctorul Mădălina Munteanu are 39 de ani și are doi copii. De la începutul pandemiei, a devenit voluntar al Crucii Roșii Buzău, alături de care a mers în zeci de acțiuni umanitare, dar a inițiat și demersurile pentru deschiderea cabinetului stomatologic de urgență de la Spitalul Județean Buzău. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și