Publicat la: 18.10.2017. 18:31 / 631 views

MEDICUL IONIŢĂ ŞI-A DAT DEMISIA DIN CLM. A INVOCAT MOTIVE PERSONALE. RĂMÂNE ÎN PSD

clm-1Lovitură pentru PSD, în cadrul Consiliului Local Municipal. Medicul Victor Ioniţă, membru vechi în organizaţia social-democraţilor, şi-a dat demisia din mini­parlamentul local. Şeful secţiei ATI de la Spitalul Judeţean a fost consilier local în mai multe legislaturi. Cu precizarea că va rămâne în PSD, Ioniţă nu a dorit să detalieze motivele renunţării la funcţie, invocând raţiuni de ordin personal.

Cu toate acestea, nu este exclus ca gestul său să vină ca urmare a unor decizii luate de edilul-şef, decizii care s-au răsfrâns asupra activităţii profesionale a soţiei doctorului. Maria Ioniţă a rămas fără funcţia de director al Complexului pentru Persoane Vârstnice Alexandru Marghiloman, după ce primarul Constantin Toma a hotărât comasarea serviciilor de asistenţă socială din subordinea Palatului Comunal. Maria Ioniţă s-a reorinetat, iar la începutul acestei luni a devenit, prin concurs, director general adjunct la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău.

În locul doctorului Victor Ioniţă, PSD Buzău va desemna un consilier aflat pe lista de supleanţi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!