Publicat la: 27.03.2015. 20:07 / 2.328 views

MEDICUL BĂTĂUŞ SE PLIMBĂ ÎNTRE SPITALE. VREA SĂ PROFESEZE ŞI SE CONSIDERĂ HĂRŢUIT DE SISTEM

În  octombrie 2013 un incident grav s-a petrecut la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. O doctoriţă de la UPU a fost bătută de medicul neurolog rezident George Mâncu, pe motiv că l-ar fi salutat pe acesta de două ori într-un interval scurt de timp. În urma altercaţiei femeia s-a ales cu numeroase vânătăi şi o fisură la mandibulă iar împotriva colegului său s-au demarat anchete atât de către poliţişti cât şi de reprezentanţii Colegiului Medicilor.

mancuLa doi ani distanţă, medicul agresor, George Mâncu, nu regretă cele petrecute şi consideră că a fost provocat.

După incident medicul George Mâncu a fost dat afară din Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Şi-a găsit apoi de lucru la un spital din Iaşi şi apoi la Constanţa. Şi de aici a plecat în urma unor scandaluri.

În dosarul penal deschis pe numele doctorului George Mâncu s-a pus problema unei expertize medicale care să stabilească dacă acesta suferă sau nu de afecţiuni psihice. Expertiza trenează, iar medicul George Mâncu acuză faptul că este hărţuit de membrii comisiei şi purtat degeaba pe drumuri.

Doctorul George Mâncu susţine că este sănătos, că a trecut cu bine peste toate controalele medicale  şi că trebuie lăsat să-şi exercite meseria de medic neurolog.

Medicul George Mâncu a terminat rezidenţiatul în neurologie, iar luni va da examen pentru ocuparea unui post într-un spital din Bucureşti. Singura sa problemă rămâne diagnosticul pe care îl vor da medicii din comisia de expertiză cu privire la starea sa psihică. Mai apoi şi anchetatorii se vor pronunţa în dosarul penal deschis pe numele său. 

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. mancu george spune:

    eu sunt cel implicat in acest scandal.vreau sa spun urmatoarele:la primul caz pe care l-am avut la spitalul judetean buzau in garda am fost chemat la un caz cu durere sciatica.mentionez ca eu ma ocupam numai de leziuni cauzatoare de moarte adica de creier si nu puteam fi chemat la un asemenea caz pentru ca tot examenul neurologic care am fost invatat era numai despre creier.pentru mai multer detalii contactati-ma si nu mai scrieti baliverne

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!