Publicat la: 27.01.2020. 19:54 / 420 views

MECIUL CU CSM, UNUL DINTRE EVENIMENTELE ANULUI. TOATE BILETELE PUSE ÎN VÂNZARE AU FOST EPUIZATE

meci salaDupă cele două meciuri care le-au asigurat fetelor de la Gloria prezenţa pe podiumul Ligii Florilor, elevele lui Ovidiu Mihăilă nu au timp de pauză. Miercuri, de la ora 18, CSM Bucureşti vine la Buzău, pentru ceea ce se anunţă unul dintre principalele evenimente sportive ale anului.

Datorită solicitării extrem de mari, biletele s-au epuizat deja, buzoienii procurându-şi tichetele atât de pe platforme online, cât şi de la punctele de vânzare din supermarketurile din oraş. Din păcate, cei care sperau să-şi cumpere bilete în ziua meciului vor rămâne în afara Sălii Sporturilor.

Pentru a fluidiza accesul în Sala Romeo Iamandi, organizatorii fac apel la suporteri să vină mai devreme chiar şi cu o oră înaintea începerii partidei, pentru a-şi putea ocupa locul în sală.

CSM Bucureşti vine la Buzău după un insucces răsunător, 23 la 33 cu Ferencvaros Budapesta, în primul meci din Grupa Principală a Champions League. Singura care s-a ridicat la nivelul competiţiei a fost Cristina Neagu, cu şapte goluri. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!