Meci urât, rezultat decent. Gloria scoate un egal la Mioveni

Meci urât, rezultat decent. Gloria scoate un egal la Mioveni

Meci încheiat nedecis în această seară, între Mioveni și Gloria. Gloria a deschis scorul în minutul 37, la una dintre puținele acțiuni ofensive mai coerente ale primei reprize. Căpitanul Chică-Roșă a încris, cu o deviere surprinzătoare, după ce fusese servit de Mihnea Rădulescu, în fața porții. A fost și scorul cu care s-a încheiat primul mitan.

După pauză, Gloria a făcut pasul înapoi, permițând argeșenilor să construiască cu stoperii la mijlocul terenului. Egalarea putea veni în minutul 58, după o gafă enormă a lui Prejmerean. Mijlocașul venit de la Chindia a încercat să dribleze în postura de ultim apărător, a pierdut balonul, dar din fericire, Cărăuș, scăpar singur cu portarul, a fost stopat de Greab. Mingea scoasă de portarul buzoian a fost respinsă, ulterior, de pe linia porții, de Dobrosavlevici.

Mioveni a egalat, în cele din urmă, după o altă gafă a unui jucător buzoian. De data aceasta cel care s-a remarcat în mod negativ a fost Crișan, într-o situație în care stoperul s-a hazardat într-un tackling deloc necesar, undeva în lateral, aproape de marginea careului. A fost penalty clar, transformat fără emoții de Blănaru.

Minutul 87 putea aduce cele trei puncte Gloriei, dar Steau a reluat slab, din șase metri, pe lângă poartă.

1-1 la final iar Gloria urcă, deocamdată, pe locul patru al play-off-ului, cu 36 de puncte. Csikszereda, devenită principală adversară la promovarea directă joacă duminică, la Slobozia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și