Publicat la: 20.02.2020. 19:27 / 585 views

MECI CU ATMOSFERĂ INCENDIARĂ ÎN SALA SPORTURILOR. PESTE 150 DE FANI AI RAPIDULUI, AŞTEPTAŢI MÂINE

Va fi o atmosfera rar intalnita, la meciurile de handbal, maine, in Sala Sporturilor. Fetele de la Rapid vor veni la Buzau insotite de peste 150 de fani. Galeria alb-visinie ar putea fi, insa, mult mai numeroasa, in contextul in care oricine isi poate achizitiona un bilet la meci pe internet.

spectatori gloriaȘefii de la Gloria privesc cu îngrijorare, către meciul cu Rapid București. Gruparea bucureșteană traversează o perioadă fastă, cu victorii în ultimele două partide, în detrimentul celor de la Zalău și Craiova (în cupă). În plus, elevele lui Carmen Amariei vor fi încurajate, pe tot parcursul partidei, de cel puțin 170 de fani, grație acordului de reciprocitate stabilit de Liga Florilor. Conducerea Gloriei a înăsprit măsurile de securitate, pentru a nu se repeta incidentul de la Craiova, atunci când galeria bucureșteană a fost evacuată de forțele de ordine.

Alb-vișiniii au solicitat inițial 200 de bilete, fiind onorate 170 de cereri, 10 % din capacitatea Sălii Sporturilor Romeo Iamandi. Este posibil, însă, ca prezența bucureșteană să fie mult mai mare, deoarece biletele se pot achiziționa și online.

Până astazi, se vânduseră deja 600 de bilete. Tichetele de intrare pot fi achiziționate și de la casele de bilete din Sala Sporturilor, inclusiv în ziua meciului. Partida se va disputa mâine, de la ora 19. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!