Publicat la: 24.06.2020. 18:39 / 507 views

MATEMATICA ȘI ISTORIA, PROBE ACCESIBILE. 62 DE CANDIDAȚI AU ABSENTAT, UN ELIMINAT

Astăzi, la examenul de bacalaureat, absolvenții de liceu au susținut proba obligatorie a profilului, la matematică sau istorie.

bac proba 1 bac proba 2

Pentru absolvenții de liceu, astăzi a fost a doua probă a examenului maturității. Ei au avut testare la disciplina obligatorie a profilului. Peste 1.600 de buzoieni au susținut proba la matematică.

În schimb, aproape 1.200 de absolvenți au avut în față subiecte de istorie.

La nivelul județului Buzău, din cei 2.820 de candidați înscriși, 62 au absentat de la proba de astăzi. Unul dintre tineri a fost eliminat din sala de examen.

Următoarea și ultima probă a bacalaureatului este mâine, când tinerii au testare, la alegere, în funcție de profil și specializăre. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!